Κυριακή 26 Απριλίου 2009

"ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"

Στο συμβολικό κλείσιμο των νομαρχιών όλης της χώρας, την Τετάρτη 29 Απριλίου, αναφέρθηκε ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ, Δημήτρης Δράκος, από την Καλαμάτα.

«Τα αιτήματά μας είναι παλαιά και είναι τα ελάχιστα που μπορούμε να διεκδικήσουμε για την στοιχειώδη λειτουργία μας και υποστήριξη του όλου έργου το οποίο έχουμε αναλάβει. Το οποίο έργο, συγχρόνως, είναι αναγκαίο για να βοηθήσει την γενική προσπάθεια για να βγούμε από την κρίση αλλά και να εξυπηρετήσει τους πολίτες, την περιφερειακή κοινωνία, την περιφερειακή οικονομία, την γενικότερη δραστηριότητα και ιδιαίτερα την δραστηριότητα των πολιτών μας», δήλωσε.

Ο κ. Δράκος πρόσθεσε ότι η κινητοποίηση αυτή «δεν είναι μια προσπάθεια σύγκρουσης ή υπερβολής, δεν είναι μια προσπάθεια αντιπολιτευτική ούτε βεβαίως συμπολιτευτική, είναι μια προσπάθεια η οποία πραγματικά θέλει να δείξει το πρόβλημα που έχουμε και την ανάγκη επίλυσής του, ως εντασσόμενο μέσα στην γενικότερη φιλοσοφία την οποία έχει και πρέπει να έχει συγκροτημένα η ελληνική πολιτεία και να ανταποκριθεί στα προβλήματα τα οποία υπήρχαν ασφαλώς και που εντείνονται σε αυτή τη φάση, σ’ αυτήν την παρούσα κρίση».

Επίσης, στις 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. της ΕΝΑΕ με τις αντιπροσωπείες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων στο Σύνταγμα. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και θα επιδοθεί ψήφισμα στον πρόεδρο της Βουλής και στα κόμματα.
Στη συνέχεια, η πορεία θα καταλήξει στο υπουργείο Εσωτερικών και στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών όπου και εκεί θα γίνει επίδοση ψηφίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου